Ωράριο Λειτουργίας e-Shop 8:00 με 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή
-A A +A

Καλάθι Αγορών

0
Καλάθι Αγορών:
Το καλάθι σας είναι άδειο

My Account  Login

Blog

Blog

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ

Η Οικοχημική είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία προσφέρει αξιόπιστες λύσεις όσον αφορά την καθαριότητα και την απολύμανση κάθε χώρου από το 1993! Σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών, νέα προϊόντα δημιουργούνται συνεχώς, με σκοπό την εξυπηρέτηση σας! Έτσι, σας παρουσιάζουμε τα νέα προϊόντα απολύμανσης και αντισηψίας, που εξουδετερώνουν το 99,9% των μικροβίων, πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ και με δελτίο δεδομένων ασφαλείας:

-Septoforte Hand 40s, ένα οικονομικό προϊόν για την αντισηψία των χεριών 

TESSERA Bio Products

Ο σεβασμός απέναντι στη φύση αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μίας σειράς αναλώσιμων προϊόντων, φιλικά προς το περιβάλλον. Φιλοδοξία της εταιρείας, αλλά και δική μας, είναι η προστασία του περιβάλλοντος ως ελάχιστη προσφορά στην παγκόσμια προσπάθεια για τη διάσωση του πλανήτη. Τα υλικά με τα οποία παρασκευάζονται τα προϊόντα της Tesserabioproducts είναι φυσικές ύλες, κομποστοποιήσιμα, ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα.

Κατηγορίες προϊόντων ανά υλικό κατασκευής:

-Φύλλα Φοίνικα

-Ξύλινα

-Bamboo

-Waterbased

-Ζαχαροκάλαμο

-Χαρτί

AGNOTIS

Αγνότητα. Η πιο τρυφερή ηλικία χρειάζεται την πιο τρυφερή φροντίδα. Τα αγνά υλικά, τα οποία χρησιμοποιεί η εταιρεία Agnotis, είναι η βάση των προϊόντων, με στόχο να προστατεύουν την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών. Τα διεθνή βραβεία που έχει λάβει η εταιρεία έρχονται να επισφραγίσουν την επιτυχημένη είσοδό της στην αγορά! Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές είναι ο λόγος που προτιμώνται από τους νέους γονείς και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Εγγραφή στο RSS - Ιστολόγια

Η καθαρουπολη δραστηριοποιείται στην εμπορία χαρτικών, απορρυπαντικων και προϊόντων ατομικής υγιεινής. Διαθέτουμε εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού και επαγγελματικό εξοπλισμό. Καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε σπιτιού, καταστήματος & χώρου εστίασης

Επικοινωνία

Εμπορία Χαρτικά Απορρυπαντικά Πάνες | Καθαρούπολη

Αθανασίου Αργυρού 27, 62200, Νιγρίτα Σερρών

+30 23220-25412

+30 23220-25412

info@katharoupoli.gr

www.katharoupoli.gr

Ωράριο Λειτουργίας e-Shop: Δευτέρα - Παρασκευή | 8:00 - 15:00

MasterCard VISA VISA Bank Transfer Cash On Delivery MasterCard ID Check VISA